Cafeaua civică vine în Mediaș

Cafeaua civică „Vederi din România în care ne-ar fi bine” vine în Mediaș ca parte a caravanei civice organizată de Funky Citizens.

Ei ne descriu această caravană în felul următor:
Cafeaua civică e tare, e un dialog comunitar sincer, apolitic, care să trezească părțile obosite din noi. Îi adunăm la un loc pe cei care vor să-și recupereze puterea de cetățeni și o temă pe care politicienii au pus monopol. Vrem să vedem care e România în care vreți voi să trăiți, în care spuneți că v-ar fi bine, și cum ar fi posibil să ajungem la ea.

Ce se va intampla mai exact?
Vorbim împreună despre țară și comunitate, despre cum vreți să arate și cum am putea ajunge acolo. Apoi vrem să așezăm pe hartă toate dorințele și promisiunile voastre pentru România și pentru orașul vostru și să vă aducem aminte de ele, sub formă de vedere, când aveți cel mai mult nevoie, când timpul va trece și promisiunile de campanie vor fi uitate.
Hai și tu la o cafea civică, să-ți scrii un mesaj pe o vedere pentru tine din viitor, ne ocupăm noi să fim mesageri și să ajungă înapoi la tine.

Evenimentul se va desfasură joi, 25 aprilie 2024, de la ora 16:00 la Friends Wine and Coffee (strada Petru Rareş 1).

Participarea este gratuită, dar pentru o organizare mai bună, ar fi de apreciat să vă înscrieți aici: comunitate.funky.ong/medias-25-aprilie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *