DESPRE NOI

Probabil ați ajuns pe această pagină pentru a vă răspunde curiozităților despre Mediaș-Info, având întrebări despre cine suntem și ce facem. Ei bine, nu vrem să rămânem datori și o să vă răspundem curiozităților în cele ce urmează. 🙂

 

Cine suntem și cum am apărut?

Am apărut din dorința unor tineri din Mediaș de a avea în oraș o publicație locală independentă, apolitică și orientată către interesul comun al locuitorilor acestui oraș, și anume, de a face din Mediaș un loc mai bun.

Ce facem și cum ne propunem să facem din Mediaș un loc mai bun?

Ne propunem să facem din Mediaș un loc mai bun prin prezentarea obiectivă a tuturor evenimentelor și realităților din oraș, relatând, atât despre lucrurile bune, cât și despre lucrurile mai putin bune, pe care le fac autoritățile din nordul județului Sibiu.

Pe langa asta, ne propunem să acordăm o atenție deosebită și să sprijinim cum putem mai bine evenimentele culturale și sportive, deoarece acestea contribuie la dezvoltarea societății și dau culoare vieții.

Nu în ultimul rând, vrem să vă asigurăm că punem pe primul loc informarea corectă a cititorilor noștri și tocmai de aceea suntem și vom fi cât se poate de exigenți asupra veridicității informațiilor publicate.

Cum puteti să ne sustineți?

Puteți să ne ajutați prin simplul fapt că le povestiți prietenilor dumneavoastră despre noi și, de ce nu, lăsând reacții și distribuind pe Facebook sau Instagram articolele noastre.

 

Vă suntem recunoscători că ne citiți publicația și sperăm să petrecem cât mai mult timp împreună.

 

                                                                                                              Cu stimă,

                                                                                                              Echipa Mediaș-Info.ro