CONFIDENȚIALITATE

Politica de Confidențialitate pentru Ziarul Online

Ultima actualizare: [25.04.2024]

Bine ați venit la Politica de Confidențialitate a Ziarului Online MEDIAS-INFO.RO. Această pagină explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile personale pe care le furnizați în timp ce utilizați site-ul nostru și serviciile noastre.

Informații colectate

Când vizitați Ziarul Online MEDIAS-INFO.RO, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar și unele dintre cookie-urile pe care le aveți instalate. În plus, pe măsură ce navigați pe site, colectăm informații despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizitați, paginile de referință/ieșire și informațiile despre cum interacționați cu site-ul nostru.

Utilizarea informațiilor

Informațiile pe care le colectăm sunt utilizate pentru a ne ajuta să analizăm modul în care vizitatorii utilizează site-ul nostru și pentru a îmbunătăți experiența dvs. de utilizare. Aceste informații ne ajută să adaptăm conținutul nostru pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă.

Divulgarea informațiilor

Păstrăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale și nu le dezvăluim terților fără acordul dvs., cu excepția cazurilor în care acest lucru este cerut de lege sau este necesar pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau securitatea noastră sau a altora.

Securitatea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile pe care le colectăm și să luăm măsuri adecvate pentru a le proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării, divulgării sau distrugerii acestora.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica periodic această Politică de Confidențialitate. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea Politicii de Confidențialitate actualizate pe site-ul nostru.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa redactie@medias-info.ro.

Prin utilizarea Ziarului Online MEDIAS-INFO.RO, sunteți de acord cu practicile descrise în această Politică de Confidențialitate.