Interviu cu ADRIAN CĂTANĂ, medieșean ajuns SENATOR

Written by

Adrian Cătană – senator de Mediaș din partea Alianței pentru Unirea Românilor, o oportunitate pentru Mediaș și județul Sibiu?

Adrian Cătană cetățean al urbei noastre, un economist în vârstă de 46 de ani s-a alăturat echipei AUR, formațiunea politică, care l-a propulsat în fotoliul de senator al României, încă de la momentul constituirii acesteia din 1 decembrie 2019, la Alba Iulia.
”Am simțit că țara noastră are mare nevoie de schimbare și că, în acest sens, Alianța pentru Uniunea Românilor vine cu o ofertă politică în care mă regăsesc”, spune medieșeanul.
Întrebat fiind ce proiecte, ce inițiative legislative intenționează să propună/susțină în calitate de senator, acesta ne-a declarat că, “… pe lângă proiectele și oferta partidului pe care îl reprezint mai am o serie de idei, care vizează interesele economice și sociale locale, județene sau chiar zonale, cum ar fi:
Venirea în ajutorul agricultorilor români si a asociaților de țărani pentru dezvoltarea infrastructurii rurale în domeniul agricol. În același timp dorim să scutim agricultorii de taxe și impozite, venind astfel si in ajutorul micilor antreprenori.
Susținerea oricăror inițiative pe linia de implementare a proiectelor de tip “smart city”;
Pe linia îmbunătățirii și optimizării la maxim a nivelului de absorție a fondurilor europene, propunerea unei soluții, constând în preluarea de către guvern a tuturor solicitărilor de susținere financiară europeană din partea diferitelor entități economice, constituirea unor colective de specialiști la nivelul fiecărui minister care să realizeze efectiv dosarele cu documentația specifică accesării fondurilor europene și implicit să garanteze obținerea acestora”.
Deci DA, Adrian Cătană reprezintă o oportunitate pentru Mediaș și pentru medieșeni.

Tag-urile articolului
·
Categoriile articolului:
Local · Politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protection by DMCA.com