SITUAȚIA DE LA IGHIȘUL NOU EXPLODEAZĂ!

Written by

Cu puțin timp în urmă , în articolul “Spiritul Crăciunului sau Mită Electorală” ne întrebam, pe bună dreptate, dacă este normal ca Moș Nicolae sa fie “atât de darnic” tocmai cu o zi înaintea alegerilor parlamentare?

În acest sens, am publicat și câteva materiale foto-video care evidențiau faptul că sătenii din Ighișul Nou au primit astăzi din partea a doi cetățeni, cu o zi înaintea alegerilor parlamentare, mai multe pachete cu cadouri.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că pachetele în cauză conțineau rechizite și dulciuri, existând indicii destul de clare că au fost oferite din partea unui partid politic.

În același articol, menționat anterior, întrebam retoric dacă nu ar fi normal ca organele competente să investigheze aceste acțiuni “caritabile”.

Și da, organele competente, respectiv polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, urmare a unei sesizări telefonice, s-au deplasat la fața locului unde au identificat trei persoane care, în cursul acestei zile, ar fi primit de la doi bărbați pachete conținând dulciuri și rechizite”, după cum arată Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit acesteia, în cauză s-au întocmit actele premergătoare cercetării penale (deocamdată “in rem”) privind săvârșirea infracțiunii de corupere a alegătorilor, infracțiuni condamnate de prevederile art. 386, alin. 1 din Codul Penal.

Cercetările privind stabilirea situației de fapt în vederea aplicării măsurilor legale în consecință, vor continua sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Oricum va fi, publicația noastră este dispusă să sprijine aceste demersuri (în cazul în care va fi solicitată), prin furnizarea tuturor materialelor foto-video deținute în acest sens.

Tag-urile articolului
· · · ·
Categoriile articolului:
Local · Online · Politica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protection by DMCA.com