Cristian Avram, un fotbalist cu obiective îndrăznețe!

Written by

Săptămâna aceasta, în cadrul interviurilor din seria “Tineri și povești de succes” stăm de vorbă cu Cristian Avram, un tânăr fotbalist, în vârstă de 17 ani. El este legitimat la clubul CS Gaz Metan Mediaș și joacă pe postul de fundaș central sau mijlocaș defensiv. Pe lângă echipa de club, Cristian are prezențe și în loturile naționale de juniori, ultima convocare fiind la naționala U18.

Cristi ne-a dezvăluit că s-a apucat de fotbal datorită faptului că: ”La vârsta de cinci ani urmăream meciuri din prima ligă a României împreună cu tatăl meu, astfel că am vrut să încerc și eu acest sport, care începuse să îmi placă foarte mult.”

Cristi Avram a debutat pentru echipa de seniori a Gazului la un meci împotriva celor de la Universitatea Craiova în sezonul 2019-2020 și a strâns deja cinci meciuri în Liga 1.

Întrebat împotriva cărei echipe își dorește să marcheze, Cristian ne-a spus: ”Îmi doresc să marchez împotriva CFR-ului deoarece este una dintre cele mai bune echipe din campionat.”

Dacă ar fi să îți faci o echipă de 5+1 pentru un meci împotriva prietenilor, ce jucători din prima ligă a României care activează în prezent ai alege?

Pe postul de portar mi-ar plăcea să am un jucător cu experiență, astfel că l-aș alege pe Răzvan Pleșca. Ca fundași i-aș pune pe Marius Constantin și Iulian Cristea. La mijloc aș face echipă cu Alexandru Cicâldău, iar în față, pe postul de atacant l-aș pune pe Sergiu Buș.

Care sunt obiectivele tale din cariera de fotbalist și la ce echipa din străinătate ți-ai dori să ajungi?

Obiectivele mele sunt să ajung unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din România și să câștig un campionat cu Gaz Metan Mediaș, deoarece acesta este clubul unde m-am format ca jucător. Îmi doresc să ajung să joc pentru Bayern München.

Un sfat pentru cei care vor să se apuce de fotbal?

Fotbalul este cel mai frumos sport, însă pentru a ajunge la un nivel înalt, care să îți permită să faci performanță trebuie să muncești foarte mult.

Aceasta a fost discuția noastră cu Cristian Avram, căruia îi urăm mult succes în îndeplinirea tuturor obiectivelor sale din cariera de fotbalist. Până atunci, noi ne întâlnim săptămâna viitoare în cadrul unui alt interviu din seria “Tineri și povești de succes”.


Mulțumiri speciale celor de la Coffe Coop® Mediaș, ei ne găzduiesc ori de câte ori avem nevoie!

Tag-urile articolului
· · ·
Categoriile articolului:
Local · Monden · Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protection by DMCA.com