Horațiu Răduțiu – Medieșeanul cu propria sa rețea de socializare!

Written by

Medieșeanul cu propria sa rețea de socializare!

Răduțiu Horațiu este un tânăr din Mediaș, în vârstă de 20 de ani, care în prezent este student la Facultatea de Matematică și Informatică, din cadrul Universității Babes Bolyai din Cluj-Napoca. El a realizat din proprie inițiativă un site web de socializare.

Iată ce a declarat acesta despre site-ul său:

Mi-aș descrie site-ul drept o comunitate în creștere, pe o platformă inovatoare si usor de folosit. Aș putea spune că e o bibliotecă online în care oamenii pot schimba între ei opinii și recenzii despre cărți.

Totul a pornit de la faptul că în timp ce citeam o carte îmi notam ideile principale pe hârtie, apoi mi-am amintit în ce secol ne aflăm și am decis să fac asta online. Inițial a fost gândită doar pentru uz personal, dar apoi mi-am dat seama că s-ar putea folosi și alți oameni de ea.

Astfel, la începutul lunii Mai, am urmat un curs, care mi-a pornit această pasiune, care după câteva luni de muncă a început să prindă formă în ceea ce stă in spatele site-ului.

Până acum pot spune că cel mai greu lucru de implementat a fost reprezentat de achiziționarea domeniului și hostarea efectivă a site-ului, pentru a fi vizibil online.

Am accesat si noi rețeaua de socializare realizată de Horațiu, accesând „www.nxt-level.ro”, unde am înregistrat un cont gratuit și putem să spunem că am dat de o idee originală, care combină elementele cele mai utile și interesante de la alte rețele de socializare și în plus, promovează cititul.

Întrebandu-l despre cum își petrece timpul liber, el ne-a spus:

Am un program disciplinat, în care citesc de dimineață pentru a avea mai multă motivație pentru ziua care abia a început. După aceea fac puțin sport, mă apuc să învăț lucruri noi, iar când se face ora șapte seara, merg să joc baschet.

Horațiu are multe planuri de viitor cu acest site:

Îmi doresc să mă extind cât mai mult posibil, să se folosească tot mai mulți oameni de acest site. Vreau să inspire cât mai mulți oameni, când cineva caută o carte pe care să o citească să știe unde poate să găsească o recomandare și o opinie din partea altor cititori.

Pe viitor vreau să implementez aceeași funcționalitate pentru filme și seriale, însă deocamdata o să mă concentrez pe cărti.

Acestea sunt țelurile sale în viață, inclusiv cele legate de cariera sa:

Țelul meu este să devin cea mai bună versiune posibilă a mea, ajutând cât mai mulți oameni, astfel încât noaptea când pun capul pe pernă să am un somn liniștit. Vreau să las lumea un loc un pic mai bun decât cel pe care l-am găsit când am apărut eu.

Dacă sunteți pasionați de citit si căutați inspirație, vă recomandăm să accesați link-ul „www.nxt-level.ro” pentru a vedea ce citesc alți utilizatori ai acestei rețele de socializare.


Îi mulțumim lui Horațiu pentru interviul acrodat și îi dorim mult succes în continuare.

Mulțumiri speciale celor de la Coffe Coop® Mediaș, ei ne găzduiesc ori de câte ori avem nevoie!
Categoriile articolului:
Monden · Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protection by DMCA.com