Gaz Metan Medias a ramas fara presedinte. Marginean a fost dat afară!

Written by
Ioan Marginean

Gaz Metan Mediaș s-a despărțit de Ioan Mărginean!

Negestionarea corespunzătoare a echipei de fotbal în pandemie, i-a determinat pe cei care conduc clubul să-l demită prin vot pe Mărginean.
După cum știți, de la Gazu’ au plecat deja 9 jucători: Portarul Ricardo Batista, fundașii Juel Thomas Nielsen și Marian Pleașcă, mijlocașii Fofana Boubacar, Neluț Roșu, Ely Fernandes și Paul Costea, respectiv atacantul Ioan Hora, antrenorul Edi Iordănescu & Sergiu Bus, plecat ieri la FCSB.
Reacția lui Limoniu după ce a aflat că va fi dat afară:
„Este o luptă pentru putere. Comitetul Director a avut un vot elegant și cinstit. Nu știu ce se întâmplă, pentru că eu credeam că sunt invitat la o masă, hai, nu ca să mă felicite, dar nici pentru asta…Este urât ce se întâmplă și nu știu ce va fi. În patru ani și jumătate pe mine nu m-a întrebat nimeni ce beau, ce mănânc. Am luat totuși o licență, las clubul cu 1.750.000 de euro pe plus”

Ce a făcut Ioan Mărginean pentru Gaz Metan Mediaș?

Când a venit la conducere în 2016 Mărginean a preluat echipa de la Ion Horoba, în liga a ll-a, iar pe bancă se afla Cristi Pustai, cu care a repromovat echipa in Divizia A în același sezon. În tot acest timp echipa se afla în insolvență.
În perioada “Limoniu”, Gaz Metan Mediaș a promovat in Liga 1, jucat o semifinală de Cupa României, promovat tineri jucători (Bic, Olaru s.a.m.d), s-a calificat premieră in PLAY-OFF-ul Diviziei A și a ieșit din insolvență. Tot în perioada Mărginean, echipa de pe Tîrnava Mare a avut câte un antrenor in fiecare an, în cei 4 ani de mandat a fostului președinte, și anume: Cristian Pustai, Leo Grozavu, Mihai Teja, Edward Iordănescu și al 5-lea protagonist este noul venit Dusan Uhrin.

Tag-urile articolului
·
Categoriile articolului:
Local

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protection by DMCA.com