Pleacă Iordănescu de la Mediaș?

Written by

Contractul lui Edward expiră pe 30 iunie și sunt sanse mici ca acesta să continue la echipa de pe malul Tarnavei Mari, el fiind curtat de mai bine de un an de cei de la CSU Craiova, care după plecarea lui Victor Pițurcă l-au contactat pe antrenorul medieșenilor.

Nu sunt zvonuri că plec de la Mediaș, eu nu am negociat cu nimeni în ultima perioadă. În trecut, da, au fost anumite tatonări, dar am preferat să îmi duc contractul la capăt. Este un lucru firesc să plec, pe 30 iunie termin oficial contractul și la un final de drum este normal pentru un antrenor să tragă linie, să vadă ce a reușit și să aleagă ce este mai bine pentru el.a declarat Edi Iordanescu care în acest moment este 100% plecat din Mediaș. Acesta s-a izolat la București din cauza pandemiei de COVID-19 și ține legatura cu presedintele Ioan Marginean doar prin mail-uri.

Fiul lui Anghel Iordanescu a reurșit să califice echipa în premieră de pe pozitia a 5-a in Play-Off-ul Ligii 1 și a facut ca Gaz Metan să fie revelația campionatului.  Jucatorii lui Edi Iordanescu au triumfat în fața marilor cluburi din Romania, încurcandu-le în lupta la titlu, și au avut o serie de 8 meciuri fără înfrangere în actuala stagiune.

Fanii Gazisti au votat pe o rețea de socializare că cele mai satisfăcătorii rezultate din mandatul lui Iordanescu sunt cele cu FC Hermannstadt.

Tag-urile articolului
· · · · ·
Categoriile articolului:
Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Content Protection by DMCA.com